بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

Jij bent degene...


BEZOEK ONZE NIEUWE WEBSITE WWW.ESSALAAM.NL. ISLAMITISCHE KAARTEN MET UNIEKE ZELFGESCHREVEN GEDICHTEN VOOR VELE CATEGORIEËN. MET OOK DE MOGELIJKHEID OM EEN KAART TE CUSTOMIZEN NAAR JOUW PERSOONLIJKE VOORKEUREN. EN NIET TE VERGETEN IS HET OOK MOGELIJK EEN LEUK CADEAU TOE TE VOEGEN AAN JE KAART!

 

Jij bent degene, bij wie ik mij veilig voel
degene die begrijpt wat ik altijd bedoel
Jij bent degene, jou die ik altijd vertrouw
degene waar ik zielsveel dagelijks van hou

Jij bent degene, die mij niet kwetsen zal
degene die me altijd opvangt als ik val
Jij bent degene, bij wie ik mezelf kan zijn
degene die me gelukkig maakt, 't is zo fijn

Jij bent degene, die mij in kou vasthoudt
degene waarmee ik in 't leven ben getrouwd
Jij bent degene, en ik kan niet zonder jou
omwille van Allaah dat ik erg veel van je hou