بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

Liefde en verdriet


BEZOEK ONZE NIEUWE WEBSITE WWW.ESSALAAM.NL. ISLAMITISCHE KAARTEN MET UNIEKE ZELFGESCHREVEN GEDICHTEN VOOR VELE CATEGORIEËN. MET OOK DE MOGELIJKHEID OM EEN KAART TE CUSTOMIZEN NAAR JOUW PERSOONLIJKE VOORKEUREN. EN NIET TE VERGETEN IS HET OOK MOGELIJK EEN LEUK CADEAU TOE TE VOEGEN AAN JE KAART!

 

Niemand behalve Allaah, die het volledig weet
dat ik altijd aan je denk, dat ik je nooit vergeet
dat ik je ontzettend mis, zonder jou aan m'n zij
dat ik me verheug, op ons samen zijn, op wij

Niemand behalve Allaah, die het verdriet kent
dat je niet elke dag in mijn leven naast me bent
dat ik je niet elke dag kan omhelzen, stevig vast
dat het gemis van jou op mij drukt als een last

Niemand behalve Allaah, die het in mijn hart ziet
de liefde voor jou, maar ook eveneens 't verdriet
toch dank ik Allaah, want ik heb jou in mijn leven
ik dank Allaah enorm dat Hij me jou heeft gegeven