بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

Huis van bewaring


BEZOEK ONZE NIEUWE WEBSITE WWW.ESSALAAM.NL. ISLAMITISCHE KAARTEN MET UNIEKE ZELFGESCHREVEN GEDICHTEN VOOR VELE CATEGORIEËN. MET OOK DE MOGELIJKHEID OM EEN KAART TE CUSTOMIZEN NAAR JOUW PERSOONLIJKE VOORKEUREN. EN NIET TE VERGETEN IS HET OOK MOGELIJK EEN LEUK CADEAU TOE TE VOEGEN AAN JE KAART!

 

Sedert mijn geboorte, slik ik levenservaring
en is de aarde voor mij 'n huis van bewaring
geen tralies, maar wel hokjes, en los daarvan
is dit leven niet de plek voor deze jongeman

Waar wegen zich ontknopen en ontrafelen
en velen eigen weg proberen op te zadelen
maar ik kies voor de rechte weg, de juiste
't enige pad dat ik voor m'n leven aankruiste

Zo zwak als ik ben, zo behoeftig en verdwaald
als 'n ster die bij bewolking niet zichtbaar straalt
want ik heb Allaah nodig, Zijn leiding in dit leven
ik heb Allaah nodig om mijn zonden te vergeven!