بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

RIJMVERHALEN: Mijn vlees en bloed.

Mijn vlees en bloed. Mijn zweet en tranen. Altijd geniet ik van de dagen die wij twee delen samen. Maar dan die momenten zonder jouw aanwezigheid. Ze duren langer dan een eeuwigheid. Elke dag denk ik aan je lach, je handjes, je wangen. Elke seconde blijft een herinnering op mijn netvlies hangen. Tranen doorweken mijn huid, jij bent niet bij mij. Maar ik zeg Alhamdoeli Allaah, zoals onze profeet Ya3qoeb het ook zei. Ik vertrouw op Allaah en zal er altijd voor je zijn. Al doet jouw afwezigheid mij enorm veel pijn. Mijn vlees en bloed, de dagen die ik met jou deel. Dat maakt van mij een sterk geheel. De gedachte aan jou houdt mij staande en sterk. Al is het niemand behalve Allaah die het aan mij merkt. Ik kan niet beschrijven hoeveel ik om jou geef. Mijn kleine, onbeschrijflijk is dit gevoel dat ik beleef. Ik dank Allaah dat ik dit heb mogen meemaken. Ik zal er altijd voor je zijn en Allaah vragen over je te waken. Mijn onvoorwaardelijke liefde heb je reeds gekregen. Mijn lieve zoon, jij bent mij onbeschrijflijk veel waard in dit leven. Ik voel me verantwoordelijk en sta altijd voor jou klaar. Waar en wanneer je me ook nodig hebt, ik ben daar. Wat er ook gebeurd besef dat ik zielsveel om jou geef. Onbetaalbaar zijn de momenten die ik samen met jou beleef.