بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

RIJMVERHALEN: Voor Allaah alleen!

Mijn geluk haal ik uit het verrichten van mijn gebeden. Uit het gehoorzamen van Allaah in mijn leven. Mijn geluk haal ik uit kennis opdoen en mijn daden voor Allaah verrichten. Niemand heb ik nodig behalve Allaah om het geluk in mijn hart te stichten. Voor Allaah alleen leef ik, voor Hem totdat ik doodga. Voor Allaah alleen streef ik, voor Hem totdat ik niet meer sta. Ik heb het besef dat er een moment komt dat ik onder de aarde verdwijn. Ik heb het besef, de illusie van verleiding, het is slechts schijn. Alles heb ik aan Allaah te danken, niets heb ik zelf voortgebracht. Ik ben slechts een nederige slaaf die naar de tevredenheid van Allaah smacht. Zijn goedkeuring is waar ik voor leef, Zijn tevredenheid is waar ik naar streef. Alles zal ik opgeven om daar te geraken waar Allaah mij wil hebben. Alles zal ik doen, het maakt me niet uit wat anderen over mij zeggen. Zolang ik weet dat ik Allaah's leiding volg en naar Zijn tevredenheid streef. Is er niets dat mij tegenhoudt zolang ik op deze aarde leef. Elke tegenslag, beproeving of gebeurtenis. Zie ik tegemoet met geduld, wijsheid , wat het ook is. Met een vertrouwen in Allaah en de hoop Hem te mogen ontmoeten. Gebruik ik alles voor Hem, mijn woorden, mijn handen, mijn stem en mijn voeten. Niets is mij dierbaarder dan Allaah, voor Hem schuif ik alles aan de kant. Zonder mijn geloof in Allaah ben ik ellendig in het leven en onbemand. Slechts een leeg vat dat wacht op zijn eind. Voorwaar dan heeft bestaan voor mij geen profijt. Ik houd me stevig vast aan dit gevoel, ik leef voor Allaah alleen. Hem vrees ik en van Hem hou ik, dankzij Allaah was het 't duister dat verdween. Alles dank ik aan Allaah, ik onderwerp mij aan Hem. Voor Allaah alleen, dankzij Hem ben ik nu wat ik ben!